Reviews

(For english and other languages use the Google translate button at the bottom of this page)

Deze pagina is voor iedereen die mijn lessen bezoekt, heeft bezocht of er een wil volgen. Hier delen studenten hun persoonlijke ervaring met de lessen die zij volgen. Wat doen Yoga, Pilates en meditatie voor hun en hoe ervaren zij de lessen die ik geef. Zo geven zij jou een idee wat te verwachten als je een les zou willen volgen. Mocht je ook een van mijn lessen bezocht hebben en je verhaal willen delen, heel graag zelfs! Je kunt bij het kopje CONTACT jouw verhaal aan mij sturen dan plaats ik het op de website. Voor iedereen die zijn of haar verhaal heeft gedeeld, heel veel dank, jullie woorden doen mij goed. En hopelijk inspireren ze ook anderen om eens een les te komen doen.

Rodger is zoveel meer dan zomaar een yogaleraar. Zijn lessen gaan verder dan het in balans brengen van lichaam en geest. Het gaat over begrijpen, accepteren, loslaten en laten stromen en wijsheid op zielsniveau. Of je nu ervaring hebt met yoga of een beginner bent, iedereen wordt tijdens een les gestimuleerd in zijn of haar huidige proces. Of je nu een les volgt voor ontspanning, lichamelijke doeleinde, balans of voor de mooie wijsheid die er achter ligt. Je gaat opgeladen, ontspannen en met nieuwe wijsheid weer naar huis. Ik ervaar die momenten altijd als kleine geluksmomenten, het is zo fijn om dat te kunnen voelen in een drukke wereld. ❤ Nadine, Dordrecht november 2017

 

Sinds een aantal maanden Yin Yoga les van Rodger. Deze les is altijd het cadeautje van de week. Rodger begeleidt je in de houdingen met zijn stem en geeft goede opties en bijzondere informatie. Rodger geeft geen yoga, maar is yoga en dat maakt hem en zijn lessen heel bijzonder. Ik hoop nog lang hiervan te mogen genieten. Namasté. Diana, Waddinxveen augustus 2017

 

Ik mocht eenmalig een Yin-Yoga les van Rodger bijwonen. Ondanks dat ik even moest wennen aan het feit dat hij geen muziek gebruikt tijdens de les, lukte het me toch om te ontspannen. Hij heeft een rustige stem om naar te luisteren en zijn aanwijzingen zijn duidelijk en precies wat ik nodig had om binnen mijn grenzen te blijven. Dat blijf ik moeilijk vinden. Ik hoop vaker een les van hem te kunnen volgens. Sylvia, Moordrecht augustus 2017

 

Ik heb een Hatha yoga les bij ROdger gevolgd. Rodger geef je direct een vertrouwd gevoel. Rodger heeft een hele relaxte manier van lesgeven en let tijdens de les goed op of je de juiste houding hebt en corrigeert met zachte hand. Hij moedigt je aan om vooral niet over je grenzen heen te gaan. Alles is goed. Ik vond het een hele fijne les. Doordat ik geen lid meer ben van de sportschool, kan ik helaas zijn lessen niet meer volgen. Dit vind ik heel jammer! Mocht dit in de toekomst wel zo zijn, ben ik zeker van de partij. Jolanda, Dordrecht augustus 2017

 

Iedere week kijk ik uit naar de dinsdagmorgen. Na de les Bodypower is de Hathayoga van Rodger en dat maakt mijn sportochtend compleet. Het begin was wennen, zo zonder muziek was voor mij een dingetje. Maar, ik ben er helemaal aan gewend en vraag zelfs bij de Poweryoga of de muziek uit mag. De stem van Rodger is heel prettig en de aanwijzingen kan ik( bijna) blindelings uitvoeren, zijn uitleg is geweldig. Ik merk dat ik heel langzaam van een houten klaas verander in een soepele zwaan, hoe mooi is dat. Ik ben heel erg enthousiast over de lessen van Rodger en kan iedereen dit wekelijkse feestje aanraden. Carolien, Nieuwerbrug maart 2017

 

Wat een heerlijke yogalessen geeft Rodger! Ik kom er elke keer ontspannen en geïnspireerd vandaan!
Nadat ik een burn-out heb gehad, ben ik meer yogalessen gaan volgen. Zodoende ben ik bij de hatha yoga van Rodger terecht gekomen. En deze lessen kan ik iedereen aanraden. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu beginnend of gevorderd bent. Rodger geeft voldoende opties en leert je binnen je grenzen te blijven. En als perfectionistisch ingestelde vrouw lukt me dat prima bij hem. Ik hoef geen competitie aan te gaan. Niet met mezelf en niet met anderen. Alles mag en is goed! Balansoefeningen vind ik bijvoorbeeld nog heel lastig. Maar bij Rodger lukt me dat veel beter dan in de bodybalance lessen. Je ervaart alleen maar succes! Zijn lessen zijn afwisselend. Het is prettig om naar zijn stem te luisteren, heel rustgevend. Hij geeft goede tips bij klachten. Rodger durft zich open en kwetsbaar op te stellen. En hij leert ons wat hij heeft geleerd. Dit maakt hem voor mij een heel sympathiek en inspirerend persoon. En wat was het fijn om op een avond drie lessen achter elkaar bij hem te volgen, toen hij mocht invallen voor een andere instructeur. Eerst hatha, toen yin yoga en tot slot yoga nidra.
Rodgers Yin yoga is een bijzondere ervaring. Door wat langer en ontspannen in een houding te blijven voor een langere tijd kom je dieper in deze houding. Het gaat bijna vanzelf. Heel ontspannend. En het toetje was de yoga nidra! Alleen maar zijn stem volgen, niet in slaap vallen en volledige ontspanning ervaren. Zo bijzonder! Ik hoop echt dat Rodger dit elke week mag doen op onze sportschool. Marianne, Dordrecht februari 2017

 

Na 1 yoga les te hebben gehad bij Rodger, wist ik meteen dat ik bij de juiste persoon was voor yoga! Zo heb ik Hatha, Hatha Flow en Yin Yoga gedaan. Ik begon met yoga vanwege de pijn in mijn onderrug. Naarmate ik bepaalde houdingen vaker deed, verdween mijn pijn. Door yoga te volgen ben ik ook minder gestrest en dus veel meer ontspannen. Rodger laat je erg op je gemak voelen tijdens zijn lessen en hij helpt je altijd waar nodig. Mocht een houding oncomfortabel zijn of mocht het niet lukken, heeft die vaak een optie voor een andere houding. Ik kan me geen betere yoga docent voorstellen dan Rodger! Rianne, Dordrecht februari 2017

 

Ik weet nog goed … de allereerste les van Rodger. Het lijkt heel lang geleden maar dat is het niet. Ik mocht daarbij deelnemer zijn. Het was best een beetje spannend. Rodger enigszins verlegen en licht nerveus. Maar wat was hij ongelofelijk zichzelf, vanaf dat allereerste begin! En dat is waar voor mij yoga om draait, helemaal jezelf mogen en kunnen zijn. Rodger is daarin mijn voorbeeld. Maximaal zichzelf en dat houdt hij vast, ongeacht zijn omgeving. Hij geeft een ieder in zijn les het respect en de ruimte dat ook te mogen zijn, jezelf. Jong, oud, geoefend of beginner, voor ieder heeft hij persoonlijke aandacht en biedt hij opties op alle niveaus. Na zijn les kun je altijd trots zijn op jezelf. Rodger geeft les van uit zijn eigen persoon, met een warm en oprecht hart dat hij open stelt naar de deelnemers. In hele korte tijd heb ik Rodger zien groeien tot een allround yoga teacher. Heel knap vond ik de stap om daarbij het oude los te durven laten en volledig te gaan voor het geven van lessen en inspireren van mensen. Yoga was duidelijk al een geïntegreerd in zijn leven, maar door er volledig voor te gaan, zag je de groei in Rodger zelf en daarbij ook heel mooi in zijn lessen. Rodger straalt voor mij kracht, rust en zelfvertrouwen uit. Een prachtige combinatie. Voor mij brengen zijn lessen vooral ultieme rust. Precies de rust, die ik in mijn leven zoek, nodig vind en niet altijd zelf weet te bereiken. Ga ik naar zijn les, dan weet ik vooraf al, straks ervaar ik weer dat fijne gevoel van rust. En hoe actief zijn lessen soms ook zijn, die rust vind ik altijd. Ik vind de lessen van Rodger mooi omdat ze de klassieke yoga volgen. Daar ligt mijn hart. Mooi daarbij vind ik ook de verhalen, die Rodger soms met ons deelt tijdens de lessen. Daardoor leer je ook de achtergrond van yoga begrijpen, prachtig vind ik die verhalen. Daardoor gaat yoga nog meer tot de verbeelding spreken. En Rodger heeft een fijne stem om naar te luisteren. Anderzijds gaat Rodger zeker ook nieuwe uitdagingen niet uit de weg. In die uitdagingen neemt hij de deelnemers geruisloos mee, ieder op zijn/haar eigen niveau. Alles is goed, zo lang het goed voelt. Wat ik er geleerd heb, is dat een uitdaging aangaan niet ‘agressief’ hoeft te zijn. Je hoeft niet direct het uiterste van jezelf te vragen. Je kunt ook uitdagend zijn en daarbij tegelijkertijd mild voor lichaam en geest. Dat heb ik echt moeten leren, dat hebben de lessen van Rodger mij ook gebracht. Ik heb milder leren denken en daardoor milder leren handelen. En zo zoek ik in de lessen naar eigen grenzen. De lessen zijn soms fysiek ook uitdagend en dat vind ik leuk, alles binnen de eigen mogelijkheden, toch jezelf ook weer verder brengen. Soms ervaar ik de les als fysiek heel actief en dan toch … daarna … dat gevoel van maximale rust. Rodger, ik ben je zeer dankbaar dat je mijn pad hebt mogen kruisen. Ik hoop nog veel lessen bij je te mogen volgen. Yoga is a way of life! Namasté! Sandra, Waddinxveen januari 2017

Afgelopen zomer ben ik voor het eerst begonnen met yoga. Om uit te proberen welke vorm van yoga bij me past, heb ik de eerste tijd verschillende soorten lessen bij verschillende docenten geprobeerd. Echter, ik hield mijn twijfels of yoga wel iets voor mij is. Tot ik op een avond bij een yogales van Rodger terecht kwam. Ik kreeg van hem Yin yoga. Ik vond het echt geweldig. Rodger is een hele fijne yoga docent met een heel rustgevende persoonlijkheid. Hij heeft in zijn les altijd genoeg opties, zodat er altijd voor jou een mogelijkheid is om zonder forceren overal aan mee te doen. Is er toch een rede waardoor een houding voor jou lichaam niet mogelijk is, dan heeft hij altijd wel voor jou een andere of een aangepaste houding waarmee je hetzelfde kan bereiken. Inmiddels is bij mij de liefde voor yoga gegroeid, en kom ik op zondag zelfs vroeg mijn bed uit voor een les hatha yoga bij Rodger. En geloof me, ik op zondag vrijwillig vroeg mijn bed uit is echt heel bijzonder. Als je vragen heb over yoga of mediteren kan je daar altijd mee bij Rodger terecht, hij is altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Het is echt een aanrader om yoga lessen bij Rodger te volgen. Ik kom altijd ontspannen en met een fijn gevoel de les uit. En na een les in de avond weet je zeker dat je ‘s nachts heel lekker zal slapen. Hella, Dordrecht januari 2017

Je merkt aan alles dat Rodger er helemaal voor gaat en zichzelf blijft scholen. De lessen worden steeds intenser en als je een blessure hebt of een beweging ligt je niet dan is er meteen een alternatief. En zelfs in een komkommertijd als een zomervakantie de lessen goed gevuld zijn dan zegt dat iets. Ik ben en blijf fan. Anja, Boskoop augustus 2017

——————————————————————————————-

Pilates en ook yoga zorgen voor een goede houding. Een goede houding betekent dat je optimaal kunt profiteren van de les en dat je minder snel blessures hebt. Yoga en pilates dragen daar toe bij. Zelf merk ik bijvoorbeeld dat na een aantal lessen pilates mijn houding bij de bodypump verbeterd is. Ik voel meer stabiliteit, kan mijn core beter aanspannen en haal op een verantwoorde wijze het optimale voor mij uit de les. Dit geldt ongetwijfeld ook voor andere groepslessen en ook voor het sporten in de zaal. Je hebt meer controle. Deze ervaringen zijn voor mij een extra motivatie om door te gaan met yoga en pilates. Verantwoord sporten is belangrijk en kan dus. Zeker als je wat ouder wordt moet je goed voor jezelf zorgen. Daarnaast zijn de lessen yoga en pilates ook nog super leuk om te volgen en Rodger geeft veel opties en let goed op of je de oefeningen goed doet. Een echte aanrader. Anja, Boskoop januari 2017

4 thoughts on “Reviews

  1. Sinds een aantal maanden yin yoga les van Rodger. Deze les is altijd het cadeautje van de week. Rodger begeleidt je in de houdingen met zijn stem en geeft goede opties en bijzondere informatie. Rodger geeft geen yoga, maar is yoga en dat maakt hem en zijn lessen heel bijzonder. Ik hoop nog lang hiervan te mogen genieten. Namaste.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik mocht eenmalig een yin-yoga les van Rodger bijwonen.
    Ondanks dat ik even moest wennen aan het feit dat hij geen muziek gebruikt tijdens de les, lukte het me toch om te ontspannen.
    Hij heeft een rustige fijne stem om naar te luisteren en zijn aanwijzingen zijn duidelijk en precies wat ik nodig had om binnen mijn grenzen te blijven. Dat blijf ik moeilijk vinden.
    Ik hoop vaker een les van hem te kunnen volgen.

    Liked by 1 persoon

  3. Ik heb een Hatha yoga les bij Roger gevolgd. Roger geeft je direct een vertrouwd gevoel.
    Roger heeft een hele relaxte manier van lesgeven en let tijdens de les goed of je de juiste houding hebt en corrigeert met zachte hand.
    Hij moedigt je aan om vooral niet over je grenzen heen te gaan. Alles is goed.
    Ik vond het een hele fijne les.
    Doordat ik geen lid meer ben van de sportschool, kan ik helaas zijn lessen niet meer volgen. Dit vind ik heel jammer!
    Mocht dit in de toekomst wel zo zijn, ben ik zeker van de partij.

    Liked by 1 persoon

  4. Je merkt aan alles dat Rodger er helemaal voor gaat en zichzelf blijft scholen.De lessen worden steeds intenser en als je een blessure hebt of een beweging ligt je niet dan is er meteen een alternatief.
    En als zelfs in een komkommertijd als een zomervakantie de lessen goed gevuld zijn dan zegt dat iets.
    Ik ben en blijf fan.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.