Rooster

Als Yoga enthousiast onderwijs ik Hatha Yoga, Yin Yoga, Yin/Yang Yoga, Gentle Yoga, Zwangerschap & Restorative Yoga, Meditatie, Yoga Nidra en Pilates. Daarnaast plan ik workshops of trainingen voor Yoga en Meditatie (houd hiervoor de site of facebook in de gaten) In juli 2017 heb ik de 20 uur voorbereidende Trauma Centre, Trauma Sensitive Yoga workshop gevolgd die mij zeer goed inzicht heeft gegeven in de werking van Yoga op een heel andere manier. Hierdoor kan ik een trauma gebaseerde les verzorgen maar geen Trauma Sensitive Yoga (hiervoor zal ik je kunnen verwijzen naar iemand anders)

Ik verzorg diverse vaste lessen op locatie zie hieronder mijn rooster. Daarnaast ben ik beschikbaar voor privélessen, individueel of groepen en bedrijfsyoga bij jou/jullie of op locatie (MiCorpus in Moordrecht).

 

Sportcity Gouda:

Maandag 09:00 – 10:00 Hatha Flow (Afvallen) | 10:15 – 11:15 BodyBalance | 19:00 – 20:00 Pilates | 20:00 – 21:00 Hatha Yoga

Dinsdag 19:45 – 20:45 Yin Yoga | 21:00 – 22:00 BodyBalance (t/m 2 januari 2018)

Vrijdag 09:00 – 10:00 Hatha Yoga | 19:00 – 20:00 Pilates |  20:00 – 21:00 Yin Yoga

Sportcity Dordrecht: 

Woensdag 17:15 – 18:15 Yoga After Work | 19:00 – 20:00 BodyBalance | 20:00 – 21:00 Yin Yoga

Donderdag 09:15 – 10:15 Hatha Yoga

Zondag 10:15 – 11:15 Hatha Yoga | 11:15 – 12:15 Yin Yoga

Het Body&Mind Centre is een onderdeel van Sportcity. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten bij de club en genieten van ruim aanbod in yoga en meditatie. Neem een proefles en kijk of dit bij jou past. Voorwaarden en abonnementen voor het Body&Mind centre van Sportcity vind je op de website Sportcity

 

Micorpus Moordrecht:

Dinsdag 07:15 – 08:15 Morning Yoga Flow | 19:00-20:00 Evening Yoga Flow (vanaf 9 januari 2018)

Donderdag 19:15 – 20:15 | 20:15 – 21:15 Yin Yoga (vanaf 4 januari dubbele Yin les op donderdag avond)

Voor meer informatie over Micorpus het lesrooster en mogelijkheden kijk op de website MiCorpus Gratis proefles mogelijk. Strippenkaart of abonnement. Via Micorpus bied ik ook personal yoga coaching en workshops. Houd de website en/of Facebook pagina van Micorpus in de gaten.

 

N-Joy Sportcentre Bodegraven:

Dinsdag 10:00 – 11:00 Hatha Yoga (Yin/Yang)

Voor meer informatie over N-Joy Sportcentre en lessen kijk op de website N-Joy Sportcentre

 

Urban Health Centre Zoetermeer:

Woensdag 09:30 – 10:45 Yin/Yang Yoga(Hatha)

Voor meer informatie over Urban Health Centre bekijk de website voor meer lessen en de visie van deze onderneming. Urban Health Centre

 

 

PRIVÉ YOGA

Vind je het prettiger in eigen omgeving of op een zelf gekozen locatie Yoga, meditatie of Pilates onderwezen te worden dan bied ik ook privé lessen aan. Van te voren hebben we vrijblijvend een gesprek waarin we samen kijken wat bij jou past, welke vorm van beweging voor jou goed voelt en wat jouw doel is. We kijken dan samen hoe vaak de behoefte is aan een les en welke tijden gunstig zijn. Het is ook mogelijk op locatie de lessen te doen, deze worden dan verzorgt bij MiCorpus in Moordrecht/Waddinxveen (locatie Gouwepark)

Voor informatie of prijsaanvraag mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com of contact via de website.

Artikel over de voordelen van Yoga Health Benefits of Yoga

 

BEDRIJFSYOGA

Veel bedrijven zien tegenwoordig de voordelen in van Yoga. Door beoefening van Yoga zien zij dat hun werknemers gezonder en productiever worden. Door regelmatige beoefening voelen mensen zich vrijer in hun lichaam  fitter, krachtiger, energieker en ontwikkelen een ontspannen geest. Wetenschap heeft uitgewezen dat door beoefening van Yoga men minder stress ervaart, de vitaliteit toeneemt, het geluksgevoel verhoogt en het concentratie vermogen groter word. Door met Yoga de focus bij het lichaam en de ademhaling te houden krijgen mensen meer bewustzijn van zichzelf en zal dit uiteindelijk resulteren in een positieve instelling en verhoogte productiviteit. Klachten als RSI worden gereduceert, stress verminderd, minder ziekteverzuim, betere communicatie onderling en verhoogt de weerbaarheid tegen kritiek en verandering.

Een mooi artikel over Yoga in relatie tot bedrijven Yoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven kan op locatie bij u in het bedrijf. Voor een prijsopgave (afhankelijk van de grootte van de groep en de hoeveelheid lessen) mail via bhaskarayayoga@hotmail.com of contact via de website.

 

GROEPSYOGA

Nieuwsgierig naar Yoga en niet de enige? Of een les cadeau doen? Samen met vrienden, familie of collega’s een mooie Yogales,meditatie of een combinatie ervaren is mogelijk. We kijken samen naar een passende vorm van Yoga/ meditatie of een combinatie, de tijd en locatie. Bijvoorbeeld een les voor 8 personen € 95,- incl. BTW (60 minuten). Voor meer informatie mail naar bhaskarayayoga@hotmail.com of contact via de website.

 

MEDITATIE

Vanaf 25 november 2017 start ik bij Micorpus de cursus “Mediteren kun je leren”. In deze cursus begeleid ik je langs diverse technieken die mij zeer goed bevallen. Of je nu interesse hebt in meditatie, rust zoekt of meer wilt weten over de achtergrond van meditatie, je kunt het zien als een introductie. Alle 6 dagen zijn interactief en anders ingedeeld zodat ik je een zo volledig beeld kan geven. Mocht je liever een privésessie willen of je willen aanmelden voor een volgende cursus stuur me dan een berichtje voor meer informatie bhaskarayayoga@hotmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s